Isotretinoin (Roaccutan) dag 92

Har kommet helt utav hvilken uke jeg er i, men det kan jeg finne ut til en annen gang. Eller kanskje en av dere som leser bloggen vet det? ;)

Etter Ikea-turen for en uke siden fikk jeg feber og hadde muskelverk resten av uken. Note to self: Jeg kan bare glemme tanken på å gå på helsestudio. Og å gå på IKEA, men det gjør ingenting. IKEA er et sant h uansett ;)

I slutten av forrige uke fikk jeg et kviseutbrudd. Hadde nok en 7-8 kviser i ansiktet, men de forsvant etter 1 dag eller så. Utrolig! Ingen arr, ingenting. Sånt får meg til å fortsette denne kuren, for huden min har vært så og si kvisefri fra start til nå. Så, her og nå minner jeg meg selv på at DET ER VERDT DET!!! 

Muskelplagene som har preget hverdagen min i flere uker nå blir peanuts i forhold til kvisene jeg hadde før. Vil nesten si at jeg er glad jeg fikk et utbrudd, for da kom jeg på hvorfor jeg går på denne kuren. Ikke minst at det er verdt det! 

Ståa er uansett som følger: Jeg har vondt i bekkenet, og det iler nedover beina. Om jeg f.eks. steker en kjøttdeig, så kommer smertene nedover korsryggen og beina. Jeg har funnet ut at om jeg bytter på hvilken fot jeg hviler på når jeg står, så blir det bedre. De siste dagene har jeg hatt muskelverk i armene mine også (det er nytt), og hatt vanskelig for å strekke dem ut. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje jeg sover i en stilling som gir gangsperr. Man får jo gangsperr av ALT når man går på Isotretinoin, så det ville ikke overrasket meg..... 

Jeg stivner om jeg sitter/står/går/gjør det samme i over 10 minutter. Selv det å sitte i sofaen med beina trukket under seg, gjør vondt etter noen minutter. 

Man får trøste seg med at man i det minste SER bra ut som kvisefri, så får man bare holde ut smertene i ledd og muskler. 

Tørrheten i øynene er av EN ELLER ANNEN MERKELIG GRUNN borte nå. Selv om jeg tar 40 mg/dag, jevnt og trutt, så er de borte. Jeg kan ikke gjenta dette ofte nok: Bivirkningene er overhodet ikke forutsigbare. De dukker opp når de selv vil, og jeg gjør ingenting ulikt som forrige uke. Rare greier. Har heller ikke blødd neseblod de siste dagene. 

Rar kur. Men, den funker. 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits