Roaccutan / Isotretinoin dag 100

DAG 100!!! 

Nå har jeg holdt ut Roaccutan-kuren like lenge som de i Big Brother-huset var innesperret. Jeg hadde ingen million i vente, men har definitivt slitt meg gjennom kuren hver eneste dag!

Hva har vært mest utfordrende, og hvilke bivirkninger har vist seg mest disse 100 dagene? 

  • Rennende nese. Det er utrolig irriterende å måtte snyte seg hvert 2. minutt bare man går utenfor døren. Innendørs er det bedre.
  • Muskelsmerter i rygg, hofter, bekken og rumpe (det var nytt for meg at det var så mange muskler i den ;) ) Men, dette er slitsomt og det plager meg hver eneste dag. Det er likevel til å holde ut siden jeg reuserte dosen fra 60 mg./dag til 40 mg./dag
  • Neseblod/størknet blod som gjør nesen tett. Har fått en uvane med å MÅTTE pille vekk skorpene i nesen, familien min har bedt meg la være, de synes det er ekkelt å se på ;) Men, jeg blir gal av det!!!
  • Tett nese (kommer og går)
  • Tørre øyne (kommer og går)

 

I dag var jeg på min 4. time hos hudlegen min. Alt står bra til, og dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg måtte redusere dosen sist. Det har funket bra, og nå har jeg fått resept på 100 nye tabletter. For oss jenter, er forresten resepten kun gyldig i 7 dager (p.g.a. at vi kan bli gravide). Jeg spurte hudlegen om dette med refusjon for dyre legemidler, og her er svaret jeg fikk: 

Du må selv gå inn på HELFO sine sider og laste ned et skjema som heter "Søknad om bidrag til legemidler på hvit resept". HER finner du link til Helfo`s side, og der til høyre vil du finne link til skjemaet du skal skrive ut og sende inn. All annen info du trenger, finner du på Helfo sine sider. 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits