Isotretinoin (Roaccutan) dag 120

Takk for at dere forteller om hvordan dere opplever å gå på Isotretinoin. Jeg leser jo på statistikken at mange er innom, men når dere kommenterer føler jeg meg ikke så alene, jeg heller :) Gode ting! 

I det siste har jeg kjørt på med maxdosen (60 mg/dag). Det går greit i ca. 4 dager, så må jeg senke dosen til 40 mg/dag et par dager. Da forsvinner rygg/hofte/overalt smertene, og jeg er klar for nye dager med maxdose. Som dere skjønner, er jeg veldig keen på å bli ferdig med denne kuren! Det har jeg vel vært siden jeg begynte, hehe. Jeg har enda ikke begynt på eske nr. 4 (forhåpentligvis den siste 100-pakningen), det skal bli en gledens dag! 

Er veldig tørr i øynene nå og huden i ansiktet skaller fortsatt av. Nå funker ikke fete dagkremer lenger, så jeg har rett og slett gått over til å bruke fotkrem! Jeg er usikker på om huden min trenger fett eller fukt, men jeg bruker den feteste kremen jeg hadde på badet. Jeg aner ikke hvor mye penger jeg har brukt på kremer, øyedråper, øyegelè, bedøvelseskrem til nesen, snytepapir og lipsyler de siste månedene. Sminke kan jeg bare glemme fortiden, for øynene mine renner bare det flyr en fugl forbi. Så, hver gang jeg er ute (med mindre det regner, selvfølgelig) tar jeg på meg solbriller. Det hjelper mye :) 

Jeg har fortsatt sår i nesen, og det jeg har merket etter at jeg begynte på Isotretinoin, er at sår gror mye saktere enn før. 

Ellers er jeg stort sett slapp. Jeg er derfor veldig glad for at jeg går på denne kuren på denne siden av året, for hadde det vært mørkt i tillegg, så hadde jeg sikkert sovet døgnet rundt. Man har jo vanligvis mer energi på sommerhalvåret enn vinterhalvåret, så det er et pluss :) Enda mer pluss er det at det ikke var vår i år, så jeg har sluppet unna å bli så veldig brent. Jeg drar til utlandet i juli, så jeg må jo bare booste på framover og ta maxdosen så mye jeg klarer sånn at jeg får noe utav de solrike dagene der. 

 

Huden min er helt kvisefri nå. Det er lenge siden jeg hadde kviser i ansiktet, så jeg glemmer nesten hvorfor jeg går på kuren. Jeg ser veldig fram til å ha kvisefri hud minus disse bivirkningene. Jeg er spent på om kuren kommer til å virke permanent, for ettersom jeg har lest er det noen som må gå på flere kurer for å få et varig resultat. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skulle valgt, egentlig. 

Men, men! Den tid den sorg! 

Håper dere har det fint! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits