Isotretinoin (Roaccutan) dag 126

Da har sommervarmen endelig kommet til Bergen,  men det blir ingen soling for min del. Greit nok, skal ta det igjen når jeg er ferdig på medisinen! 

I går gikk vi en lang tur, det var deilig, selv om jeg måtte gå veldig sakte fordi jeg fikk vondt i hoftene og hælene mine. Ble helt stiv i kroppen. I dag har jeg utrolig vondt i bekkenet, så jeg klarer bare å ligge i sofaen, har ikke vært utenfor døren i dag. Men, det går jo over og jeg har bare tatt to tabletter i dag. Må gjøre det helt til smertene er borte, og det tar vanligvis bare et par dager. Holder ut, for innen  juli er jeg forhåpentligvis ferdig med dette. Det er mitt fokus! Gleder meg utrolig mye :) 

 

2 kommentarer

Silje

21.05.2013 kl.08:12

Hei, veldig interessant å lese bloggen din. Jeg har selv gått på kuren i fire mnd, men nå har jeg så sterke muskelsmerter at jeg ikke holder ut lenger. Har også fått betennelse i knær, heler og hofter. Vil gjerne bli aknefri, men har en sterk følelse av at dette ikke er bra for kroppen på sikt :/

aknehud

21.05.2013 kl.21:22

Silje: Stakkars deg! Jeg har fått et par injeksjoner med kortison i skuldrene etter at jeg startet kuren i januar. Har også slitt med betennelser her og der, men det har kommet seg når jeg har redusert dosen. Har du snakket med hudlegen din om dette? Jeg håper at du holder ut, og jeg har tro på at om du i samråd med legen vil kunne finne en dosering som gjør at du har det bra mens du går på kur. Det er jo synd om du skal gi deg etter så lang tid. Heier på deg!!

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits