Roaccutan / Isotretinoin dag 144

Siden sist har det ikke vært noen forandringer. 

Jeg er nå i siste innspurt av kuren, og det er veldig fint. Hvis alt går etter planen, er jeg ferdig rundt 1 uke før vi reiser til syden og det er bra! Det blir en velfortjent avslutning på et langt halvår på Isotretinoin-kur :) 

For å oppummere litt, så har nesen og muskelsmerter vært det som har plaget meg jevnt over disse månedene fra jeg begynte i 15. januar. Jeg husker nesten ikke hvordan det er å ha en normal nese uten blodskorper, renning og sår. Gud som jeg gleder meg til å bli kvitt det problemet, altså!!! Det å være stiv i muskler og ledd har jeg rett og slett bare blitt vant til, så det er ikke noe problem for meg. De intense smertene som har gjort meg sengeliggende er noe jeg aldri kommer til å glemme, og jeg synes virkelig synd i mennesker som lever med slike smerter hver dag (av andre årsaker). 

Over til noe annet: Jeg har tenkt å ta en liten tatovering, men finner ingen informasjon om det kan gjøres når jeg går på kur. Noen som vet? 

2 kommentarer

Olivia

11.06.2013 kl.23:45

Hei, jeg har og ca en måned igjen på kuren, og lurer på det samme ang tatovering. Viss du finner ut noe om det, er det fint om du gir meg en tilbakemelding? Kanskje det kan være lurt å spørre legen om det? Jeg spurte en tattovør, men de viste ingenting om det.

Har fulgt med på bloggen din siden begynnelsen, og kan ikke beskive med ord hvor deilig det er å ha et "slett" ansikt. Har gått på 3 tabletter daglig, og det har gått helt fint. trappet opp til 3-4-3-4 en mnd etter start, det gikk ikkje den gangen. Men trappe opp igjen til 4 hver dag for ca en mnd siden og det har gått helt greitt nå. Kommer opp i 490 tabletter, og håper det holder. Veier 72 kg.

aknehud

14.06.2013 kl.06:00

Olivia: Hei! For meg ble det ikke relevant siden jeg ikke fikk time før 26/8. Så da er nok kroppen noenluunde på plass igjen. Bekymrer meg ikke.
Ang Isotretinoin-dosering, så har det ikke så veldig mye med vekt å gjøre. Jeg har gått ned 10 kg i løpet av kuren, men i følge legen så har det ikke hatt noe å si ang dosering.

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits