Isotretinoin (Roaccutan) dag 164, endelig ferdig på kur!

Dagen i dag har jeg ventet på lenge! Jeg har akkurat tatt mine siste tabletter av kuren, og det føles utrolig bra :) Det kommer til å bli fint å få tilbake energien igjen, slippe smerter i muskler og ledd og mest av alt: Slippe å ha en nese som er full av blodskorper!!! Fy flate, det har vært veldig irriterende dette halvåret, og det er nok det jeg kommer til å huske best i ettertid. Det og neseblod. Æsj! 

Gleder meg til å være i solen igjen også, og om halvannen uke reiser vi til syden. Tenkte å prøve å ta solarium neste uke, bør jo ha litt grunnlag før vi drar! Kommer til å ta det rolig, såklart, begynne med max. 10 minutter. Vi får se hvordan det går. 

Så, hva har vært bra med å gå på Isotretinoin: 

  • Selvsagt å slippe vonde byller i ansiktet, -at kvisene mine forsvant! Etter et lite utbrudd ca. 10 dager ut i kuren, var kviser så og si helt fraværende. 
  • Alle gamle kvisearr er borte, hurra :) 
  • Håret mitt ble aldri fett
  • At det som er skrevet om depresjoner etc. ikke stemte for min del, i alle fall. Jeg har hatt mindre energi, og kanskje derfor vært litt mer nærtagende, men depresjon har jeg aldri kjent noe til.

 

Siden Roaccutan har preget livet mitt i så mange måneder (solkrem, smertestillende, smøring av lepper, drypping av øyne osv), føles det litt rart å avslutte kuren. Jeg er glad for at jeg har hatt dette blogg-prosjektet mitt. Det har vært lærerrikt for min egen del, og ikke minst: Det har vært veldig fint å ikke føle meg så alene om dette, så tusen takk for alle kommentarer dere har lagt igjen:) 

Jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen daglig/ukentlig lenger, men jeg kommer til å poste noen innlegg nå og da for å oppdatere dere på hvordan det står til etter avsluttet kur. 

Ønsker dere lykke til på kuren og god sommer :) 

Her er jeg i dag: 

                                                                                                                                     

2 kommentarer

Isotretinoin

15.09.2013 kl.12:02

Jeg er vel ca i uke 7-8. Har en del kviser enda, men for det meste er jeg veldig rødt(litt sår) pluss en del arr synes veldig godt. Når gikk rødligheten bort på deg? og hadde du mange arr etterhvert som kvisene gikk bort, evt gikk det bort etterhvert?

PS: veldig bra blogg!!:)

aknehud

15.09.2013 kl.21:18

Hei Isotretinoin: Rødheten varte dessverre helt til jeg sluttet på kuren. Ja, arrene er borte :) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits