10 uker etter avsluttet Isotretinoin-kur

Hei! 

Siden sist har smertene i akillishælene forsvunnet, og det takket være en kur med Voltaren. Det var såpass vondt at jeg oppsøkte fastlegen min (hudlegen påsto forresten at det kom til å gå over av seg selv...) Smertene viste seg å være en hissig senebetennelse og kan jeg endelig gå normalt igjen. Jippi! :) 

I løpet av Isotretinoin-kuren har jeg hatt betennelser i flere ledd og sener, antar det er en bivirkning. 

Jeg har ikke fått en eneste kvise siden sist, og det er veldig deilig :) Huden min er verken tørr eller oljete nå, og det er fint. Satser på at det holder seg sånn for alltid :) 

7 kommentarer

Maren

04.09.2013 kl.22:41

Såå deilig!!! Jeg har nå tatt 102 tabletter av 300. Jippiii! Bivirkninger som er mest plagsomme er at jeg mister hår og er rød/tørr på øynene + leppene såklart....... Utslettet på hendene går for min del også opp og ned..

aknehud

05.09.2013 kl.01:18

Maren: Mister du hår?! Tror ikke det er normalt, altså. Har du snakket med legen din om dette?

Anne-Mari

08.09.2013 kl.21:45

Hello! Brutalt vakker bloggg! Jeg blir så veldig inspirert av bloggen din, får nesten lyst til å blogge selv. :-D Men du! Jeg har akkurat deltatt i en ny spenndne konk jeg håper du vil være med på!

Tonje

10.09.2013 kl.14:06

Hei!:) veldig spennende blogg siden jeg skal begynne på samme kuren selv. Gruer meg veldig, så jeg har noen spørsmål! Fordet første lurer jeg på hvordan den første oppblussingen med kvisene var under kuren? Jeg har akkurat begynt å studere.. Og det er forferdelig slitsomt for selvfølelsen om jeg må gå i forelesninger når kvisene spretter ut:( Hvor lenge varte det? Har du noen tips til bra sminke man kan dekke seg til med?:) jeg har selv gått på tetracyclin i alt for mange år.. Så jeg er vandt med at kvisene kom frem hver gang jeg sluttet på kuren... Og det var ikke noe kjekt. Hmm... Lurer også på bra produkt for tørre lepper, nese, osv? Kanskje lurt å begynne med dette så tidlig som mulig i kuren? Håper det ikke ble for mye på en gang!:) er veldig nervøs og spent for månedene fremover....🙈🙀 men gleder meg veldig til sluttresultatet! :)

aknehud

15.09.2013 kl.21:23

Hei Tonje: Du vil finne de fleste svarene i arkivet mitt (jeg begynte i januar). Såvidt jeg husker kom oppblussingen etter 10 dager, og den varte bare noen dager. Så tror ikke du trenger å bekymre deg for selvfølelsen :)
Ang tørre lepper brukte jeg Eight Hour Cream og fete salver, og du vil nok få behov for lipsyl ganske kjapt. Tørr nese: Kleenex... kjøpte en neseolje, men den var så ekkel at jeg ikke brukte den.
Det er en tøff kur, men sluttresultatet gjør at det er verdt det :) Lykke til!

Tonje

16.09.2013 kl.23:34

Oki:) tusen takk for svar! Begynte idag, så krysser fingrene :):)

aknehud

18.09.2013 kl.22:01

Tonje: Bare spør om du lurer på noe, jeg sjekker bloggen jevnlig :)

Skriv en ny kommentar

aknehud

aknehud

100, Bergen

Jeg startet på Roaccutan/Isotretinoin i januar 2013, en kur som skulle vare et halvt år. I og med at det fantes få norske sider om hvordan en slik kur arter seg, valgte jeg å lage en blogg om det.

Kategorier

Arkiv

hits